Βιβλίο: Η δύναμη της συνήθειας, Τσαρλς Ντάχιγκ

Ένα πολύτιμο εργαλείο για όσους θέλουν να προβούν σε σημαντικές αλλαγές προκειμένου να ζήσουν όσο γίνεται καλύτερα τη ζωή τους, καθώς και κάθε ημέρα να είναι μοναδική και ανεπανάληπτη.

Ξεκίνησα να διαβάζω αυτό το βιβλίο χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Έχω διαβάσει πολλά βιβλία για τις συνήθειες και το “γιατί κάνουμε ό,τι κάνουμε” και το ξεκίνησα ως μέρος ενός study group ενός business coaching τμήματος στο οποίο είμαι μέλος. Διάβασα τις πρώτες 5 σελίδες του προλόγου ένα βράδυ πριν κοιμηθώ και μετά το πήρα πάλι στα χέρια μου 2-3 εβδομάδες αργότερα. Με το που ξεκίνησα το πρώτο κεφάλαιο, διάβασα τις 350 σελίδες του μέσα σε ένα σαββατοκύριακο, κρατώντας σημειώσεις και γραφήματα, όπως και πολλές από τις σημειώσεις που ακολουθούν στο βιβλίο.

Η Δύναμη της Συνήθειας είναι ένα must read για όσους πιστεύουν ότι οι άνθρωποι ή τα πράγματα γενικά δεν αλλάζουν. Είναι must read αν ασχολείσαι με το μάρκετινγκ, με την προσωπική ανάπτυξη, με την επαγγελματική ανάπτυξη, αν είσαι μέλος κοινοτήτων ή οργανισμών, και κυρίως αν είσαι ηγέτης ή θέλεις να ηγηθείς μια ομάδα.

Τίτλος βιβλίου: Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ
Υπότιτλος: ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΜΑΣ
Συγγραφέας: ΝΤΑΧΙΓΚ ΤΣΑΡΛΣ
Εκδοτικός Οίκος: ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Πρόλογος:: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ
ISBN: 9789604960200

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου, για να τους βοηθήσεις και εκείνους να βάλουν χρώμα στην επικοινωνία τους.