ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Το Coaching είναι η τέχνη να δημιουργείς σε κάποιον τη διάθεση να κάνει δράση, να αναλάβει την ευθύνη του, ώστε να πετύχει αυτό που ο ίδιος αναζητά. Ο Μιχάλης έχει βοηθήσει ανθρώπους σε όλη τη χώρα να πάρουν τις αποφάσεις που άλλαξαν τη ζωή τους, της έδωσαν νόημα και έδρασαν αποφασιστικά και αποτελεσματικά.

Το μόνο που χρειάζεται είναι η θέληση, η βαθιά επιθυμία να γίνεις αυτό που είσαι ήδη. Αν έχεις τη θέληση, ο Μιχάλης θα σε βοηθήσει να το κατακτήσεις.

"Αν δεν ξέρεις που θέλεις να πας, σίγουρα δεν θα πας εκεί που θέλεις". Το coaching είναι η διαδρομή της επίτευξης ενός στόχου, μιας διαδρομής που χτίζεται βήμα-βήμα. Αυτό μπορεί να ακούγεται δύσκολο αν δεν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία να ορίσεις το κάθε βήμα και να το κατακτήσεις.
Φαντάσου μια ζωή χωρίς αμφιβολίες, μια ζωή με πίστη στον εαυτό σου και τη σιγουριά ότι μπορείς να γίνεις αυτός που θέλεις να είσαι. Μάθε πώς να έχεις τη δύναμη εσύ στον εαυτό σου και να καθορίζεις το δικό σου μέλλον.
Θα σε βοηθήσουμε να φέρεις το αποτέλεσμα που αναζητάς με τη χρήση διαφόρων τεχνικών και μεθόδων, μέσα από την εξατομικευμένη δουλειά που θα κάνουμε μαζί.

ΠΩΣ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΟΥ

και την αποτελεσματικότητά σου
Το μέλλον μας διαμορφώνεται με κάθε απόφαση που παίρνουμε. Το καλό νέο είναι ότι παίρνουμε αποφάσεις συνεχώς, την κάθε στιγμή. Χρειάζεται μόνο μια στιγμή για να ξεκινήσουμε κάτι, να πούμε “φτάνει πια”. Αυτή τη στιγμή είναι που η ποιότητα παίρνει μεγαλύτερη αξία για σένα από την ποσότητα. Σημασία δεν έχει πια για σένα να κάνεις κάτι ή να σχετίζεσαι γενικά με ανθρώπους. Σημασία έχει να κάνεις που είναι σημαντικό για σένα και να σχετίζεσαι με τους κατάλληλους ανθρώπους.
Αν είπες αυτό το “φτάνει πια” ή αν είσαι μπερδεμένος για την απόφαση που πρέπει να πάρεις, ή αν αισθάνεσαι ότι αξιοποιείς μόλις ένα ποσοστό από αυτό που ξέρεις ότι μπορείς ήρθε η ώρα να αναβαθμίσεις την δύναμη μέσα σου. Ήρθε η ώρα να πεις ότι μπορείς και να κάνεις το πρώτο βήμα. Κλείσε ένα δωρεάν ραντεβού για να κάνουμε αυτό το βήμα μαζί, να ορίσεις τα επόμενα βήματά σου ώστε να μην αφήσεις τη δυναμική σου να εξασθενήσει. Είναι στο χέρι σου, μπορείς!